SISÄLLÖLLINEN MAINONTA

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos Häät-lehdessä tai Häät.fissä koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi kanavaksi löytää tuotteita ja palveluita. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Natiivimainonnan avulla viet esimerkiksi uutuustuotteitasi tai tuotteesi erilaisia käyttövinkkejä sinne, mistä lukijat niitä etsivät ja missä he käyttävät aikaansa häitä suunnitellessaan. Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

MAINOSSISÄLTÖÄ HÄÄT-LEHDESSÄ JA HÄÄT.FISSÄ

Tuotettasi tai palveluasi esitellään laadukkaasti yhtenäisenä sisältömainoskokonaisuutena.

Alla näkyviin hintoihin sisältyy saman mainossisällön julkaisu painetussa Häät-lehdessä ja sähköisenä aineistona Häät.fissä lehden ilmestymistä seuraavan 4 kuukauden aikana. Näkyvyys sisältää yrityksen nettiosoitteen tai muun tiedon tuotteen ostopaikasta kaikilla julkaisualustoilla.

Mainossisältö Hinta €
Häät-lehdessä 2 aukeamaa & Häät.fi 3850
Häät-lehdessä aukeama & Häät.fi
2570
Häät-lehdessä kokosivu & Häät.fi
1710
Häät-lehdessä 1/2-sivua & Häät.fi 1070
Häät-lehdessä 1/3-sivu & Häät.fi 840
Mainospalat Häät-lehdessä & Häät.fissä alk. 350
Mainosartikkeli Häät.fissä 12 kk 390

Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Aineisto-ohje
Ilmoitussopimuksen tehtyäsi lähetä kuva- ja tekstimateriaali ilmoitussopimuksessa annettujen ohjeiden mukaan. Häät.fissä julkaistaan sama aineisto kuin painetussa Häät-lehdessä, erillistä aineistoa ei tarvitse toimittaa.

Sisältömainoksen tekstin ja kuvien tuotanto lisäpalveluna tarpeidesi mukaan

TEKSTI: Mainostaja voi halutessaan tilata myös sisällön tekstituontannon hintaan alk. 300 € + alv 24 %. Helsingin ulkopuolella toteutettuihin haastatteluihin lisätään matkakulut.

KUVAT: Houkuttelevan vaikutelman luomiseksi tuotteet voidaan tarvittaessa valokuvata kustannustehokkaasti sisältömainosta varten. Kuvaushinnat alkaen 440 € + alv 24 %

Mikäli Sinulla on mielessä laajempi sisältökokonaisuus, pyydä Sannalta tarjous sen julkaisemisesta Häät-lehdessä tai Häät.fissä, erilaisia mahdollisuuksia löytyy paljon!

>>Tilaa sisältömainos tai kysy lisää!

Toimitusehdot
Julkaisija pidättää oikeuden jättää julkaisematta sisällöllisesti tai laadullisesti julkaisuun sopimattoman aineiston, jolloin sopimus purkautuu. Katso muut toimitusehdot täältä.

Tutustu tarkemmin Häät.fihin kanavana

 

Lisätietoa natiivimainonnasta

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos merkitään sanalla MAINOS tai MAINOSSISÄLTÖ, ja lisäksi osioon liitetään lehden taitossa erottuva visuaalinen elementti, jonka avulla kuluttaja helposti tunnistaa olevansa mainossisällön parissa.

Lue lisää sisällöllisestä mainonnasta: Natiivimainonnan opas (IAB Finland 2015)

Natiivimainonta on sisältömarkkinointia, jonka tavoitteena on ohjata kohdeyleisöä yrityksen tuottamien sisältöjen pariin tai suoraan ostospaikkaan, esim. verkkokauppaan. Usein laadukkaan sisällön tuottaminen yrityksen omille kotisivuille tai blogiin ei yksin riitä tuomaan sille riittävää yleisöä. Jotta sisältö tavoittaa halutun kohdeyleisön, on siitä osa vietävä julkaisuihin, joissa tuotetta etsivää kohdeyleisöä on valmiina runsaasti.

Häät-kanavien lukijat etsivät tietoa heille sopivista palveluista ja tuotteista. Esim. 91,3 % Häät-lehden lukijoista on sitä mieltä, että mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Kaupalliset sisältöelementit eli natiivimainonta täydentää luontevasti toimituksellista sisältöä ja antaa lukijoille tärkeitä vinkkejä saatavilla olevista tuotteista ja palveluista. Nettiosoite, tieto tuotteen ostopaikasta tai muu yhteystieto ohjaa kuluttajan eteenpäin kohti ostopäätöstä. Sisällölliset mainokset sijoitetaan tuotteelle tai palvelulle sopivaan aihekokonaisuuteen.

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn