Mainospala Häät-lehdessä ja Häät.fissä

Haluatko tuotteesi osaksi Häät-lehden ja Häät.fin sisältöä? Kohderyhmää kiinnostavat tuotteet tai palvelut voidaan tuoda sisältömainonnan keinoin osaksi Häät-lehden tai Häät.fin laadukasta sisältöä. Mainospalat ohjaavat lukijaa lisätiedon lähteille yrityksen kotisivuosoitteen, tuotteen ostopaikan tai muun toivomasi yhteystiedon avulla.

Yhdellä Mainospalalla ostat näkyvyyttä yhdelle tuotteelle tai palvelulle. Mainospala muotoillaan asiakkaan toimittamasta kuvasta ja tekstistä, ja julkaistaan tuotteelle tai palvelulle sopivassa aiheympäristössä. Hinta sisältää valmiin aineiston julkaisun Häät-lehdessä ja uudelleenjulkaisun Häät.fissä.

Yksittäinen tuotteesi sijoitetaan mainospalana sopivaan inspiraatioympäristöön.  Tuotteesi ympärille voidaan myös räätälöidä näkyvyyttä tehostava kokonaisuus, jos varaat sille eksklusiivisen aukeaman tai kokosivun näkyvyyden.

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos merkitään sanalla MAINOS tai MAINOSSISÄLTÖ, ja lisäksi osioon liitetään lehden taitossa erottuva visuaalinen elementti punainen sydän, jonka avulla kuluttaja helposti tunnistaa olevansa mainossisällön parissa.

Mainospalat Hinta €
Häät-lehdessä noin 1/9-sivu & Häät.fi 350
Hintoihin lisätään ALV 24 %.

 

>>Osta Mainospala seuraavaan Häät-lehteen heti PRO Verkkokaupasta!

>>Katso muut sisältömainonnan vaihtoehdot

Toimitusehdot
Julkaisija pidättää oikeuden jättää julkaisematta sisällöllisesti tai laadullisesti julkaisuun sopimattoman aineiston, jolloin sopimus purkautuu. Katso muut toimitusehdot täältä.

Aineisto-ohje
Kuvatiedoston tulee olla painokelpoinen eli highres, tiedostomuoto jpg, tif tai eps 1200×1200 px (eli 300 dpi noin 10×10 cm). Kuva voi olla isompikin jolloin tiedosto pienennetään oikeaan kokoon.
Julkaistava kuvateksti max noin 150 merkkiä pitkä, mutta voit halutessasi toimittaa noin 500 merkin mittaisen tekstin, josta Häät-tiimi muotoilee lopullisen kuvatekstin. Kuvateksti sisältää www-osoitteen.