Häät.fi Perustaso Hääpalvelut-hakemistossa

Häät.fi Perustason mainokset listataan Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa ILMAISEKSI! Yrityksen tarjoama palvelu löytyy hauissa rivitietona, joka johtaa käyttäjän mainostajan itse ylläpitämälle Häät.fi Palvelusivulle. Hakemiston käyttäjämäärä on kasvussa, tammikuussa 2020 Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa avattiin palvelusivuja yli 10.700 kertaa, jossa kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaan +24 %.

Luo palvelullesi MAKSUTON Häät.fi Hääpalvelut -profiilisivu TÄÄLLÄ>>

Hinta 0 € 

Luotuasi tunnukset ja perustettuasi Palvelusivusi voit täydentää tietojasi, lisätä kuvia ja palata ylläpitämään omaa profiilisivuasi milloin tahansa 24/7 kirjautumalla uudelleen täällä.

Mikäli profiilisivusi löytyy jo hakemistosta, mutta sinulla ei ole sen ylläpitoon tarvittavia tunnuksia, saat ne Sannalta: haat@editus.fi tai soita 044 3781 154. 

Häät.fi Perustason maksuttomaan näkyvyyteen ei sisälly palvelusivun mainontaa Häät.fi-sivuston sisällä, joten sen lukukerrat saattavat olla vähäisiä. Käytettävissäsi on pelkkä aakkostettu rivitieto ja yrityksen palvelusivu eli tuotteistasi ja palveluistasi kertova profiilisivu, josta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa lisätiedot ja -kuvat ja ottavat yhteyttä tai klikkaavat yrityksesi omille nettisivuille.

Voit muuttaa ilmaisen Perustason netin käyttäjiä tehokkaammin tavoittavaksi Häät.fi HOPEA- tai KULTATASOKSI milloin tahansa!

”Suosittelemme”:

Häät.fi KULTATASO Hääpalvelut-hakemistossa 240 €/12 kk >>

”Katso myös”:

Häät.fi HOPEATASO Hääpalvelut-hakemistossa 120 €/12 kk >>

 

Tutustu Häät.fihin kanavana tarkemmin >>

Lisätietoja saat Sannalta 044 3781 154.

Kategoriat

Hääpuvut ja asusteet
Vihkisormukset ja korut
Juhlatilat ja catering
Hääkakut ja herkut
Kauneus ja kampaukset
Miesten juhlapukeutuminen
Hääsuunnittelijat
Kutsut ja hääkoristeet
Hääkukat
Häälahjat
Hääkuvaus
Hääohjelma
Vieraiden pukeutuminen
Polttarit
Hääkuljetukset
Hääyö
Häämatka
Muut hääpalvelut

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn