Valtakunnallinen Mesoaja Gaala 2019 palkitsi vuoden 2018 messu- ja tapahtuma-alan onnistujat ja uudistajat. Messukeskuksessa Helsingissä 5.3.2019 järjestetyssä gaalassa iloisten finalistien joukossa oli myös Sari Yli-Salomäki (kesk.) Häät-mediasta, ja Vuoden Kaunein Sormus -kilpailua ja Häät-mediaa edustivat lisäksi Sanna Laaksonen (vas.) ja Liina Toiviainen (oik.). Gaalaillan juonsivat Marja Hintikka ja Roope Salminen.

Mesoaja Gaalan kilpailusarjoja oli 7 ja hakemuksia lähetettiin ennätykselliset 105.

– Oli todella mukavaa, että tämän päivän korumuotoilua kuluttajille esilletuova kilpailumme Vuoden Kaunein Sormus sai tällaisen huomion, kun ylsin finaaliin eli kolmen parhaan joukkoon Vuoden sykähdyttäjä -sarjassa, Sari Yli-Salomäki kertaa.

Mesoaja-tuomaristo perusteli Yli-Salomäen finaaliehdokkuutta näin: ”Sari Yli-Salomäki toteutti I love me 2018 -tapahtumaan Vuoden Kaunein Sormus 2018 -osaston, joka toi kuluttajien nähtäväksi korualan upeimpia töitä. Lisäksi hänen vetämänään järjestettiin Jewelry Morning – Adding Brilliance to your Brand! -tapahtuma korualan yrittäjille ja henkilökunnalle.”

Järjestyksessään 12. Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun ilmoittautumisvaihe on käynnissä Häät.fissä. Esiraadin valittua finalistit Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun voittaja valitaan Häät.fi-palvelussa lokakuun ajan käynnissä olevassa yleisöäänestyksessä, ja voittaja julkistetaan marraskuussa. Palkinnoksi voittaja saa Suomen Messusäätiön lahjoittaman 3000 euron stipendin, diplomin ja oikeuden käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2019 Voittaja -titteliä mainonnassaan.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät yhteistyössä Häät-lehti ja Häät.fi sekä I love me -messut.

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn