Salonki

Näyttävä mainonta ja hyvin muotoiltu viesti kaikissa Häät-kanavissa varmistaa, että tuotteesi huomataan.

salonki

Kokosivun mainos kahdessa peräkkäisessä Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta.

Häät.fi Paraatipaikka on Häät.fin näkyvin mainospaikka sivuston yläreunassa läpi sivuston. Iso mainospinta mahdollistaa näyttävän brändimainonnan sivuston ykköspaikalla ja mainosta näytetään tämän tehokampanjan aikana 50.000 kertaa.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkelin näkyvyysaika on 12 kk ja se nostetaan esille kerran Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos huomataan, kun yritystä mainostetaan omalla Palveluruudulla 12 kk kategorian yläosassa. Lisäksi Kultatason yrityksen Palveluruutu näkyy bannerina aihetta käsittelevän sisällön vieressä Häät.fin artikkeliosioissa ja kirjautuneiden käyttäjien Hääpolulla. Suositusta Häät.fi Hääpalvelut-hakemistosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa tiedot kätevästi ja klikkaavat eteenpäin yritysten kotisivuille.

Häät Uutiskirje lähetetään tuhansille aktiivisille uutiskirjeen tilaajille. Onko sinulla tärkeä tarjous, tapahtuma tai uutuus, josta haluat kertoa kohderyhmälle oman sähköisen kirjeen välityksellä kuvin, sanoin ja linkein.

Lisäksi keskeiset viestisi jalostetaan lukijoita kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin. Pakettiin sisältyy yksi sponsoroitu Häät Facebook-postaus ja yksi Instagram-postaus @haatfi-kanavissa.

5380 € (norm. 8820 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Tilaa tai kysy lisää!

Olen valinnut Morsiuspukuliike Josefiinan pääyhteistyökumppaniksi Häät-median, koska kanavien sisällön taso on mielestäni loistava ja tukee hyvin Josefiinan brändiä. Yhteistyö Häät-tiimin kanssa on aina mutkatonta, ja Häät-lehden lisäksi arvostan muun muassa Häät.fin ja Häät Facebookin sekä messuyhteistyön tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnalleni.
– Susanna Hannén-Isoaho, Morsiuspukuliike Josefiina

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn