Propsi

Kun tavoitteesi on tehdä tuotettasi ja yritystäsi tunnetuksi ja ohjata asiakkaita palvelusi pariin, mutta käytettävissäsi ei ole tuhansia euroja, tässä on kustannustehokas vaihtoehto juuri sinulle. Häät.fitä lukee kuukausittain yli 30 000 kävijää.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkeliasi markkinoidaan Häät.fissä 6 kk ajan ja nostetaan esille kerran Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Sisältöbanneri on etukäteen sovittavia aiheita käsittelevien artikkeleiden yhteyteen sijoittuva banneripaikka. Sen avulla tavoitat tarkasti ne Häät.fin lukijat, jotka etsivät sivustolta tietoa tästä aiheesta.

Häät.fi Hääpalvelut Hopeatason mainos huomataan, kun yritystä mainostetaan omalla Palveluruudulla 12 kk kategorian yläosassa. Suositusta Häät.fi Hääpalvelut-hakemistosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa tiedot kätevästi ja klikkaavat eteenpäin yritysten kotisivuille.

540 € (norm. 580 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

Häät.fi Mainosartikkelit eivät uppoa mainosmassaan! Markkinoijana olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että viestiini on aina suhtauduttu uutisena ja niin se on välittynyt myös asiakkaalle.  Olen saanut oikean kohderyhmän eli aktiiviset ja trendikkäät morsiamet kiinnostumaan TriLogia -häämallistosta oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Häät-tiimin palvelussa on parasta se, että he tuntevat asiakkaat ja osaavat tarvittaessa muovailla tuotteesta tai palvelusta kertovan tekstin tavalla, joka saa asiakkaan kiinnostumaan.

– Marika Mansikkamäki, TriLogia Collectionin suunnittelija

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn