Pom pom

Kun näkyvät Häät.fi bannerikampanjat täydennetään pitkäkestoisella ja hakuoptimoidulla sähköisellä sisältöpaketilla, hakemistonäkyvyydellä ja suorakirjeellä, viestisi tavoittaa kohderyhmän useita kertoja ja johtaa toivottuun lopputulokseen. Tällä paketilla saat tuotteellesi suuren huomion eli yli 100 000 näyttökertaa laadukkaassa mediaympäristössä.

Häät.fi Paraatipaikka on Häät.fin näkyvin mainospaikka sivuston yläreunassa läpi sivuston. Iso mainospinta mahdollistaa näyttävän brändimainonnan sivuston ykköspaikalla ja mainosta näytetään tämän tehokampanjan aikana 50.000 kertaa.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkelin näkyvyysaika on 12 kk ja se nostetaan esille kerran Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Boxi on tehokas bannerimainos, jonka näytöt voidaan kohdistaa tarkasti valittavaan aihealueeseen. Boxi näkyy sivunäkymien oikeassa laidassa. Pom pom -pakettiin sisältyy 30.000 näyttökertaa.

 

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos huomataan, kun yritystä mainostetaan omalla Palveluruudulla 12 kk kategorian yläosassa. Lisäksi Kultatason yrityksen Palveluruutu näkyy bannerina aihetta käsittelevän sisällön vieressä Häät.fin artikkeliosioissa ja kirjautuneiden käyttäjien Hääpolulla. Suositusta Häät.fi Hääpalvelut-hakemistosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa tiedot kätevästi ja klikkaavat eteenpäin yritysten kotisivuille.

Häät Uutiskirje lähetetään tuhansille aktiivisille uutiskirjeen tilaajille. Onko sinulla tärkeä tarjous, tapahtuma tai uutuus, josta haluat kertoa kohderyhmälle oman sähköisen kirjeen välityksellä kuvin, sanoin ja linkein.

Lisäksi keskeiset viestisi jalostetaan lukijoita kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin. Pakettiin sisältyy yksi sponsoroitu Häät Facebook-postaus ja yksi Instagram-postaus @haatfi-kanavissa.

2520 € (norm. 3450 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Tilaa tai kysy lisää!

Häät.fi-sivustoa tutkiessani mieleeni nousi ajatus hyvästä mainosideasta, ja saimme räätälöityä ideasta loistavan paketin joustavasti Häät.fin kanssa.
– Oscar Lindell, Studio Lindell

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn