Vuodesta 1994 asti ilmestynyt Häät-lehti ja vain hiukan nuorempi Mennään naimisiin -lehti yhdistyvät. Ensimmäinen uusi häälehti yhdistymisen jälkeen ilmestyy tammikuussa 2020 Häät-nimisenä ja jatkossa kahdesti vuodessa.

Kahden kotimaisen erikoislehden yhdistäminen yksien kansien sisään tarjoaa lukijoille entistä monipuolisemman, laadukkaasti kotimaassa toimitetun sisällön. Yhdistymisen jälkeen Häät-lehti on ainoa kotimainen hääaiheinen erikoislehti, jonka jokainen numero tavoittaa 80 000–100 000 lukijaa. Lisäksi Häät.fissä vierailee 40 000-50 000 käyttäjää kuukaudessa.

Häät-lehden päätoimittaja ja perheyritys Editus Oy:n toimitusjohtaja Sari Yli-Salomäki kertoo, että Häät-lehden toimitustiimi luo yhdistymisessä syntyvän uuden printtilehden sisältöä parhaillaan.

– Olemme viime vuosina aktiivisesti uudistaneet Häät-lehteä sekä sähköistä häiden suunnittelusivusto Häät.fi:tä, ja nyt meille tarjoutui mahdollisuus luoda kaikkien aikojen suomalainen häälehti. Otimme mahdollisuuden ilolla vastaan.

Mennään naimisiin -lehden päätoimittaja ja samannimisten häämessujen tuottaja Paula Kirvesmäki sanoo lehtitalojen yhdistämisen olevan upea asia, etenkin lukijoille.

– Resurssien keskittäminen vahvistaa kotimaisuutta ja monipuolisuutta. Häät-lehden nimi oli selkeä valinta uudelle lehdelle, ja Mennään naimisiin -brändi jatkaa vahvasti häämessujen tuottamista. Seuraavat, 25-vuotisjuhlahäämessut 11.–12.1.2020 Helsingin Wanhassa Satamassa ovat upea paikka tuoda uusi Häät-lehti hääparien ja -alan ulottuville.

Häät-lehteä ja Häät.fi:tä julkaiseva perheyritys Editus Oy on ostanut syksyllä 2019 Mennään naimisiin -lehden julkaisuoikeudet Mennään naimisiin Xhill Oy:ltä. Vuoden 2020 alusta lehdet yhdistyvät yhdeksi julkaisuksi jatkaen Häät-nimellä. Kasvavaa lehteä luotsaavat päätoimittaja ja Editus Oy:n pääomistaja Sari Yli-Salomäki ja toimituspäällikkö Tanja Hakala.

Mennään naimisiin -brändi jatkaa Mennään naimisiin Xhill Oy:n omistamana messunimikkeenä. Mennään naimisiin -häämessut järjestetään seuraavan kerran 25-vuotisjuhlahäätapahtumana 11.–12.1.2020 Wanhassa Satamassa Helsingissä.

Häät-lehden ja Häät.fi:n mediatiedot löydät täältä >>

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn