Haat-goes-digi

Häät-tiimi on ensimmäisenä morsiuslehtenä Suomessa tuonut Häät-lehden sisällön markkinoille myös edullisena ja ekologisena digilehtenä. Digilehden lanseeraus painetun lehden rinnalle oli luontevaa juuri lokakuussa ilmestyneen numeron myötä, sillä Häät-lehden 2/2014 pääteemat korostavat kotimaista työtä, ekologisuutta ja yrittäjyyttä. Upeat muoti- ja häätyylireportaasit vievät lukijat suomalaiselle maaseudulle kestävien valintojen äärelle.

Digilehdessä on täsmälleen sama sisältö kuin paperilehdessä mutta nettiselailuun sopivassa muodossa kaikissa digiympäristöissä eli tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Digilehden hinta verkkokaupassa on 3,90 €, painetun irtonumeron normaalihinta Lehtipisteissä kautta maan on 7,50 €.

Häät-printtilehteen ostetut mainokset näkyvät myös digilehdessä.

Sähköistä sisältöä tuotamme päivittäin myös sivustollemme Häät.fi, jota lukijamme voivat seurata ilmaiseksi. Vuorovaikutusta lukijoiden kanssa on viime vuosina lisännyt Häät-lehden ympärillä käyttöönotetut sosiaalisen median kanavat kuten Facebook, Pinterest, Instagram YouTube ja Twitter, joita seuraamalla lukijat aktiivisesti jatkavat hääaiheeseen sukeltamista. Sosiaalisen median kanavien ansiosta tiedämmekin nykyisin paljon tarkemmin, minkälaista tietoa hääparit etsivät ja mitä eri Häät-kanavista halutaan löytää.

Yli 20 vuotta ilmestynyt Häät-lehti ja sitä ympäröivä sähköinen Häät-mediaperhe toimii suomalaisessa hääskenessä trendien tulkitsijana, lukijoiden kokemusten välittäjänä ja ideatulvan jäsentäjänä. Häät-brändi on myös laadukas alusta, jossa alan yritykset ja häitä suunnittelevat parit kohtaavat.

Edit: 8.1.2020
Digilehden julkaisualusta on vaihtunut. Häät-lehden numerosta 1/2019 alkaen se on ostettavissa näköislehtenä alk. 3,50 € osoitteessa Issuu.com.

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn