Häät.fi

Häät.fi on hääparien suosima Suomen johtava hääaiheinen verkkopalvelu ja sähköinen suunnittelutyökalu tärkeän päivän kynnyksellä. Vuonna 2020 sivustolla on tehty yli 1,5 miljoonaa sivunlatausta, sillä Häät.fi tarjoaa laadukkaan häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Vuosittain kymmenet tuhannet hääparit käyttävät Häät.fin budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fin käyttäjät ovat muodista, kauneudesta ja ihmissuhteista kiinnostuneita diginatiiveja.  Kävijät rakastavat kilpailuja, kuvia ja etsivät tietoa häiden suunnittelun avuksi. Morsiamet myös etsivät Häät.fissä erittäin aktiivisesti yrityksiä, joilta voi ostaa itselle sopivia tuotteita ja palveluita.

Monesta mediasta poiketen Häät.fistä toivotaan löytyvän mainontaa ja ideoita uutuuksista mm. häämuotiin, sormuksiin, häämatkailuun, kutsuihin, koristeluihin ja lahjoihin liittyen. Visuaaliset ja informatiiviset mainosratkaisut kolahtavat kohderyhmään. Hääpukukone ja Sormuskone koukuttavat viihtymään sivustolla pitkään.

Häät.fi tarjoaa yhteistyökumppaneille monia mielenkiintoisia, kustannustehokkaita ja helppoja mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan sivuston käyttäjille.

Katso Häät.fi mediatiedot ja mainoshinnat täältä!

Suosituin hääsivusto Suomessa

Häät.fi on suosituin* hääaiheinen sisältömediasivusto Suomessa!

Suomalaisten hääsivustojen vertailu

Semrush.com 17.12.2020

* Lähde kansainvälinen ja puolueeton Semrush.com-analyysi- ja vertailusivusto

Häät.fi lukuina

Lähde Google Analytics, tarkastelujakso 1–12/2020

Istunnot 67 249 istuntoa/kk
Sivun katselut
129 277 sivun katselua/kk 

Käyttäjät 46 843 uniikkia käyttäjää/kk
Vietetty aika 1 min 32 s
Sivua/istunto 1,92

Vilkkaimmat kuukaudet 2020 tammi-, kesä-, heinä- ja elokuu
Sivuston suosituimmat osiot etusivu, Hääpukukone, Sormuskone, Hääpalvelut, Hääinspiraatio, Hääpolku-työkalut (vaatii rekisteröitymisen)

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn