Häät.fi

Häät.fi on hääparien suosima Suomen johtava hääaiheinen verkkopalvelu ja sähköinen suunnittelutyökalu tärkeän päivän kynnyksellä. Häät.fi tarjoaa laadukkaan häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Vuosittain tuhannet hääparit käyttävät Häät.fin budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fin käyttäjät ovat muodista, kauneudesta ja ihmissuhteista kiinnostuneita diginatiiveja.  Kävijät rakastavat kilpailuja, kuvia ja etsivät tietoa häiden suunnittelun avuksi. Morsiamet myös etsivät Häät.fissä erittäin aktiivisesti yrityksiä, joilta voi ostaa itselle sopivia tuotteita ja palveluita.

Monesta mediasta poiketen Häät.fistä toivotaan löytyvän mainontaa ja ideoita uutuuksista mm. häämuotiin, sormuksiin, häämatkailuun, kutsuihin, koristeluihin ja lahjoihin liittyen. Visuaaliset ja informatiiviset mainosratkaisut kolahtavat kohderyhmään. Hääpukukone ja Sormuskone koukuttavat viihtymään sivustolla pitkään.

Häät.fi tarjoaa yhteistyökumppaneille monia mielenkiintoisia, kustannustehokkaita ja helppoja mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan sivuston käyttäjille.

Katso Häät.fi mediatiedot ja mainoshinnat täältä!

Suosituin hääsivusto Suomessa

Häät.fi on suosituin* hääaiheinen sisältömediasivusto Suomessa! Kansainvälinen ja puolueeton WebsiteOutlook-vertailuluku sisältää mm. kävijämäärän (Alexa trafic rank), hakusanaoptimoinnin ja sivustolle osoittavat linkit.

Häät.fi statistiikkaa (lähde Google Analytics, tarkastelujakso 1–12/2019)

Istunnot 45 108 istuntoa/kk
Sivun katselut
97 157 sivun katselua/kk 

Käyttäjät 39 304 uniikkia kävijää/kk
Vietetty aika 1 min 39 s
Sivua/istunto 2,15

Vilkkaimmat kuukaudet helmi-, kesä-, heinä- ja lokakuu
Sivuston suosituimmat osiot etusivu, Hääpolku, Hääinspiraatio, Hääpukukone, Sormuskone, Hääpalvelut

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn