Allianssi

Puoli sivua Häät-lehdessä on näyttävä mainospaikka tuotteellesi, ja viestin tehoa tukee vahvasti näkyvyys Häät.fissä ja Häät some-kanavissa.

1/2-sivun mainos Häät-lehden Hääpalvelut-osiossa antaa mukavasti tilaa näyttäville kuville, herättää kiinnostuksen ja antaa lukijalle tarpeelliset yhteystiedot lisätietojen hakemiseen. Ilmoitus julkaistaan kahdessa peräkkäisessä Häät-lehdessä.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkelin näkyvyysaika on 12 kk ja se nostetaan esille kerran Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos huomataan, kun yritystä mainostetaan omalla Palveluruudulla 12 kk kategorian yläosassa. Lisäksi Kultatason yrityksen Palveluruutu näkyy bannerina aihetta käsittelevän sisällön vieressä Häät.fin artikkeliosioissa ja kirjautuneiden käyttäjien Hääpolulla. Suositusta Häät.fi Hääpalvelut-hakemistosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa tiedot kätevästi ja klikkaavat eteenpäin yritysten kotisivuille.

Lisäksi keskeiset viestisi jalostetaan lukijoita kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin. Pakettiin sisältyy yksi sponsoroitu Häät Facebook-postaus ja yksi Instagram-postaus @haatfi-kanavissa.

2400 € (norm. 3170 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti.

Tilaa tai kysy lisää!

Lähdimme yhteistyöhön Häät-median kanssa, koska halusimme päästä paremmin näkyville myös muualla Suomessa, eikä ainoastaan täällä Turun seudulla. Häät-lehti, Häät.fi Mainosartikkeli ja yhteistyö Häät Facebook-sivulla ovat mielestäni jo hyvinkin laaja kokonaisuus, jolla tavoitamme tulevat vihkiparit tehokkaasti. On arvokasta, että yrityksemme Kultasarvi ja sen tuotteet löytyvät morsiamien suosimasta mielenkiintoisesta kokonaisuudesta, jonka Häät-median eri kanavat muodostavat.
– Liisa Ruusunen, KultaSarvi

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn