SISÄLLÖLLINEN MAINONTA

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? Haluatko ohjata heidät yrityksesi nettisivuille etsimään lisätietoa?

Sisällöllinen mainos Häät-lehdessä tai Häät.fissä koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi kanavaksi löytää tuotteita ja palveluita. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Natiivimainonnan avulla viet esimerkiksi uutuustuotteitasi tai tuotteesi erilaisia käyttövinkkejä sinne, mistä lukijat niitä etsivät ja missä he käyttävät aikaansa häitä suunnitellessaan. Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos merkitään sanalla MAINOS tai MAINOSSISÄLTÖ, ja lisäksi osioon liitetään lehden taitossa erottuva visuaalinen elementti, jonka avulla kuluttaja helposti tunnistaa olevansa mainossisällön parissa.

 

Julkaise sisältöäsi natiivimainoksena Häät-kanavissa!

MAINOSPALAT HÄÄT-LEHDESSÄ JA HÄÄT.FISSÄ

Kohderyhmää kiinnostavat tuotteet tai palvelut voidaan tuoda mainostajan toimittamien kuvien avulla osaksi Häät-lehden tai Häät.fin laadukasta sisältöä. Mainospalat ohjaavat lukijaa lisätiedon lähteille yrityksen kotisivuosoitteen, tuotteen ostopaikan tai muun toivomasi yhteystiedon avulla.

Voit ostaa näkyvyyttä jopa yhdelle tuotteelle tai useammalle tuotteelle kustannustehokkaana pakettina. Mainospala muotoillaan asiakkaan toimittamasta kuvasta ja tekstistä, ja julkaistaan tuotteelle tai palvelulle sopivassa aiheympäristössä. Hinnat sisältävät valmiin aineiston julkaisun Häät-lehdessä ja uudelleenjulkaisun Häät.fissä.

Mainospalat Hinta €
Häät-lehdessä noin 1/9-sivu & Häät.fi 350
Häät-lehdessä 2x noin 1/9-sivua & Häät.fi 560
Häät-lehdessä 4x noin 1/9-sivua & Häät.fi 900
Häät-lehdessä aukeama & Häät.fi
2570
Häät-lehdessä kokosivu & Häät.fi
1710
Häät-lehdessä 1/2-sivua & Häät.fi 1070
Häät-lehdessä 1/3-sivua & Häät.fi 840
Mainoskuvasisältöä Häät.fissä 6 kpl 600*
* Hinta sisältää julkaisun vain Häät.fissä.
Hintoihin lisätään ALV 24 %.
Aineisto-ohje
Kuvatiedoston tulee olla painokelpoinen eli highres, tiedostomuoto jpg, tif tai eps 1200×1200 px (eli 300 dpi noin 10×10 cm). Kuva voi olla isompikin jolloin tiedosto pienennetään oikeaan kokoon. Julkaistava kuvateksti max noin 150 merkkiä, voit toimittaa noin 500 merkin mittaisen tekstin, josta lopullinen kuvateksti muotoillaan. Kuvateksti sisältää www-osoitteen.

MAINOSSISÄLTÖÄ HÄÄT-LEHDESSÄ JA HÄÄT.FISSÄ

Tuotettasi tai palveluasi esitellään laadukkaasti yhtenäisenä sisältömainoskokonaisuutena.

Alla näkyviin hintoihin sisältyy saman mainossisällön julkaisu painetussa Häät-lehdessä ja sähköisenä aineistona Häät.fissä lehden ilmestymistä seuraavan 4 kuukauden aikana. Näkyvyys sisältää yrityksen nettiosoitteen tai muun tiedon tuotteen ostopaikasta kaikilla julkaisualustoilla.

Mainossisältö Hinta €
Häät-lehdessä aukeama & Häät.fi 2570
Häät-lehdessä kokosivu & Häät.fi
1710
Häät-lehdessä 1/2-sivua & Häät.fi 1070
Häät-lehdessä 1/3-sivu & Häät.fi 840
Mainosartikkeli Häät.fissä 12 kk 390

Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Aineisto-ohje
Ilmoitussopimuksen tehtyäsi lähetä kuva- ja tekstimateriaali ilmoitussopimuksessa annettujen ohjeiden mukaan. Häät.fissä julkaistaan sama aineisto kuin painetussa Häät-lehdessä, erillistä aineistoa ei tarvitse toimittaa.

Mainossisällön tuotanto lisäpalveluna
Mainostaja voi halutessaan tilata myös sisällön tekstituontannon hintaan alk. 300 €. Helsingin ulkopuolella toteutettuihin haastatteluihin lisätään matkakulut. Teemme mielellämme tarjouksen myös tuotteen tai palvelun kuvauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan.

SISÄLLÖLLINEN KUVATUOTANTOPAKETTI

Tarvittaessa tuotteesi voidaan valokuvata kustannustehokkaasti toimituksellisen sisällöntuotannon yhteydessä esimerkiksi häämuoti-, hääkattaus- tai korukuvauksissa.

Alla näkyviin hintoihin sisältyy kuvatuotannon lisäksi saman sisältömainoksen julkaisu painetussa Häät-lehdessä ja Häät.fissä lehden ilmestymistä seuraavan 4 kuukauden aikana. Näkyvyys sisältää yrityksen nettiosoitteen tai muun tiedon tuotteen ostopaikasta kaikilla julkaisualustoilla.

Kuvatuotantopaketti Hinta €
Häät-lehdessä kokosivu & Häät.fi 1990
Häät-lehdessä noin 1/2-sivua & Häät.fi 1370
Häät-lehdessä noin 1/4-sivua & Häät.fi 940

Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Aineisto-ohje
Ilmoitussopimuksen tehtyäsi lähetä tekstimateriaali ja kuvattava tuote ilmoitussopimuksessa annettujen ohjeiden mukaan. Häät.fissä julkaistaan sama aineisto kuin painetussa Häät-lehdessä, erillistä aineistoa ei tarvitse toimittaa.

Tutustu tarkemmin Häät.fihin kanavana

Mikäli Sinulla on mielessä laajempi sisältökokonaisuus, pyydä Sannalta tarjous sen julkaisemisesta Häät-lehdessä tai Häät.fissä, erilaisia mahdollisuuksia löytyy paljon!

>>Tilaa sisältömainos tai kysy lisää!

Toimitusehdot
Julkaisija pidättää oikeuden jättää julkaisematta sisällöllisesti tai laadullisesti julkaisuun sopimattoman aineiston, jolloin sopimus purkautuu. Katso muut toimitusehdot täältä.

 

Lisätietoa natiivimainonnasta

Lue lisää sisällöllisestä mainonnasta: Natiivimainonnan opas (IAB Finland 2015)

Natiivimainonta on sisältömarkkinointia, jonka tavoitteena on ohjata kohdeyleisöä yrityksen tuottamien sisältöjen pariin tai suoraan ostospaikkaan, esim. verkkokauppaan. Usein laadukkaan sisällön tuottaminen yrityksen omille kotisivuille tai blogiin ei yksin riitä tuomaan sille riittävää yleisöä. Jotta sisältö tavoittaa halutun kohdeyleisön, on siitä osa vietävä julkaisuihin, joissa tuotetta etsivää kohdeyleisöä on valmiina runsaasti.

Häät-kanavien lukijat etsivät tietoa heille sopivista palveluista ja tuotteista. Esim. 91,3 % Häät-lehden lukijoista on sitä mieltä, että mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Kaupalliset sisältöelementit eli natiivimainonta täydentää luontevasti toimituksellista sisältöä ja antaa lukijoille tärkeitä vinkkejä saatavilla olevista tuotteista ja palveluista. Nettiosoite, tieto tuotteen ostopaikasta tai muu yhteystieto ohjaa kuluttajan eteenpäin kohti ostopäätöstä. Sisällölliset mainokset sijoitetaan tuotteelle tai palvelulle sopivaan aihekokonaisuuteen.

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn