vihkisormus

Törmäämme lehdissä usein kultaseppien mainoksiin, joissa timanttien loiste ja metallin kiilto hivelee silmää. Näitä kauniita koruja katsellessa monesti herää erilaisia kysymyksiä. Kuka ne on tehnyt? Mikä on tarina niiden takana? Missä ne on valmistettu? Miten tuollaisia mestariteoksia syntyy?

Nuoremman polven kuluttajat ovat jo tottuneet hakemaan tietoa eri aiheista esimerkiksi YouTubesta ja muista vastaavista videokanavista. Elävä kuva tarjoaa valokuvaan verrattuna huomattavasti paremmat mahdollisuudet kertoa tarinoita ja valaista, mitä tapahtuu kulissien takana.

Asiakkaat luottavat tuttuun henkilöön, ja elävä kuva tekee nopeasti tutuksi ja jää mieleen. Siksi kultaseppienkin kannattaisi pistää persoonansa peliin ja kuvata videoita, joissa he kertovat omaa tarinaansa ja ajatuksiansa.

Hyvä video on lyhyt ja ytimekäs, noin parin minuutin mittainen. Kameralle kannattaa puhua siten, kuin puhuisi vaikkapa vihkisormuksia suunnittelemaan tulleelle parille. Olla läsnä ja tuttavallinen. Antaa arvokasta tietoa tai kertoa mielenkiintoista taustatietoa. Videolla voi myös esitellä työtilaa tai kertoa, miksi tuli valinneeksi juuri tämän ammatin. Antaa 5 vihjettä, miten sormusten ostossa varmasti onnistuu jne.

Häät-mediaperhe ja Kultaseppien liitto ovat sopineet uraauurtavasta yhteistyöstä vuodelle 2015. Häät tarjoaa Kultaseppien liiton jäsenille tarkasti kohdistetun kanavan, jossa videot saavat näkyvyyttä juuri halutussa kohderyhmässä. Videoita julkaistaan yksi kuukaudessa, ja ne näkyvät Häät.fi Mainosartikkeleina Häät.fissä. Ensimmäinen yhteistyöartikkeli julkaistiin Häät.fissä toukokuussa, lue se täällä!

Yhteistyösopimuksemme tarjoaa Kultaseppien liiton jäsenyrityksille täysin uuden ja ainutlaatuisen tilaisuuden esittäytyä elävän kuvan keinoin kohdistetulle yleisölle. Tarjoamme mahdollisuuden tuoda esiin sitä henkilökohtaista vivahdetta ja käsin tekemisen taikaa, mihin pelkkä valokuva ei riitä. Täysin maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta sinulla on mahdollisuus tehdä sinunkaupat maan laajuisen, aktiivisesti tietoa ja elämyksiä etsivän lukijakunnan kanssa.

Jos olet kultasepänalan yrittäjä ja kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, ota yhteyttä Kultaseppien liittoon: toimisto@kultaseppienliitto.fi / Henrik Kihlman / 040 775 1085

Vierailijabloggaaja HENRIK KIHLMAN, Kultaseppien liitto
Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä, tyyli Sari Yli-Salomäki / Häät-lehti 1/2015

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn