Salonki

Näyttävä mainonta ja hyvin muotoiltu viesti kaikissa Häät-kanavissa varmistaa, että tuotteesi huomataan.

salonki

Kokosivun mainos kahdessa peräkkäisessä Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta. Ilmoitukset julkaistaan painetussa Häät-lehdessä ja Häät-digilehdessä, josta lukijat pääsevät suoraan eteenpäin kotisivuillesi. Digi-ilmoitukseen voidaan liittää myös mainosvideo tai kuvagalleria.

Häät.fi Paraatipaikka 980×250 px on sivuston tehokkain kampanjapaikka Häät.fi-sivuston yläosassa. Iso mainospinta mahdollistaa näyttävän brändimainonnan sivuston ykköspaikalla. Kahden viikon kampanjan aikana mainostasi on näytetty noin 33 400 kertaa.

Häät.fi Kuvagalleria esittelee kuvin ja kuvatekstein 20 tuotettasi ja johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Kuvagalleriaasi markkinoidaan Häät.fin etusivulla 6 kk ajan ja nostetaan esille Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos sijoitetaan 12 kuukaudeksi kategorian yläosaan. Yhteystietojen ja linkin lisäksi se sisältää logon tai kuvan, lisätietokentän ja Google Maps -kartan.  Lisäksi hakemistossa mainostettava Kultatason yritys tai tuote nousee linkkinä aihetta käsittelevän sisällön viereen Häät.fi Aiheet, Kuvat ja Blogit-osioissa. Häät.fi Hääpalvelut-osiosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa yhteystiedot kätevästi ja klikkaavat suoraan yrityksesi sivuille.

Häät Uutiskirje lähetetään yli 6.000:lle uutiskirjeen tilaajalle. Onko sinulla tarjous, tapahtuma tai uutuus, josta haluat kertoa kohderyhmälle sähköisen kirjeen välityksellä kuvin, sanoin ja linkein?

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Lisäksi lupaamme jalostaa keskeiset viestisi lukijoitamme kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter).

4910 € (norm. 8767 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

Olen valinnut Morsiuspukuliike Josefiinan pääyhteistyökumppaniksi Häät-lehden ja sen sähköiset kanavat, koska sisällön taso on mielestäni loistava ja tukee hyvin Josefiinan brändiä. Yhteistyö Häät-tiimin kanssa on aina mutkatonta, ja Häät-lehden lisäksi arvostan muun muassa Häät.fin ja Häät Facebookin sekä messuyhteistyön tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnalleni.
– Susanna Hannén-Isoaho, Morsiuspukuliike Josefiina

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn