Propsi

Kun tavoitteesi on tehdä tuotettasi ja yritystäsi tunnetuksi ja ohjata asiakkaita palvelusi pariin, mutta käytettävissäsi ei ole tuhansia euroja, tässä on kustannustehokas vaihtoehto juuri sinulle. Häät.fitä lukee kuukausittain yli 30 000 kävijää.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkeliasi markkinoidaan Häät.fin etusivulla 6 kk ajan ja nostetaan esille Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Sponsoriboxi on artikkelin yhteyteen sijoittuva banneripaikka 300×250 px. Sen avulla tavoitat tarkasti vähintään 1000 Häät.fin lukijaa, jotka etsivät sivustolta tietoa etukäteen sovittavista aiheista.

Häät.fi Hääpalvelut Hopeatason mainos sijoitetaan 12 kuukaudeksi kategorian yläosaan. Yhteystietojen ja linkin lisäksi se sisältää logon tai kuvan, lisätietokentän ja Google Maps -kartan. Häät.fi Hääpalvelut-osiosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa yhteystiedot kätevästi ja klikkaavat suoraan yrityksesi sivuille.

485 € (norm. 538 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

Häät.fi Mainosartikkelit eivät uppoa mainosmassaan! Markkinoijana olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että viestiini on aina suhtauduttu uutisena ja niin se on välittynyt myös asiakkaalle.  Olen saanut oikean kohderyhmän eli aktiiviset ja trendikkäät morsiamet kiinnostumaan sekä Jotain Käytettyä -tapahtumasta että TriLogia -häämallistosta oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Häät-tiimin palvelussa on parasta se, että he tuntevat asiakkaat ja osaavat tarvittaessa muovailla tuotteesta tai palvelusta kertovan tekstin tavalla, joka saa asiakkaan kiinnostumaan.

– Marika Mansikkamäki, TriLogia Collectionin suunnittelija ja Jotain Käytettyä -tiimin vetäjä

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn