Pom pom

Kun näkyvät bannerikampanjat ja Häät-digilehden mainossivu täydennetään pitkäkestoisella ja hakuoptimoidulla sähköisellä sisältöpaketilla, hakemistonäkyvyydellä ja suorakirjeellä, viestisi tavoittaa kohderyhmän useita kertoja ja johtaa toivottuun lopputulokseen. Tällä paketilla saat tuotteellesi suuren huomion eli noin 66 000 näyttökertaa laadukkaassa mediaympäristössä.

Häät.fi Yläbanneri 980×120 px on Häät.fin näkyvin mainospaikka sivuston yläreunassa läpi sivuston. Jo kahden viikon kampanjan aikana mainostasi on näytetty noin 33 400 kertaa, ja pakettiin kuuluu tätä premium-näkyvyyttä yhteensä 4 viikkoa.

Häät.fi Mainosartikkeli kertoo tuotteestasi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Mainosartikkeliasi markkinoidaan Häät.fin etusivulla 6 kk ajan ja nostetaan esille Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Kuvagalleria esittelee kuvin ja kuvatekstein 20 tuotettasi ja johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Kuvagalleriaasi markkinoidaan Häät.fin etusivulla 6 kk ajan ja nostetaan esille Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Karuselli markkinoi näyttävästi Häät.fi Mainosartikkelia tai Kuvagalleriaa Häät.fin etusivulla kahden viikon ajan. Häät.fi Karuselli lisää voimakkaasti Mainosartikkelin tai Kuvagallerian lukukertoja ja mainostaa samalla brandiäsi näkyvästi Häät.fin etusivulla.  Karusellissa näytetään 4-6 muutaman sekunnin välein vaihtuvaa 940×390 px:n kokoista karusellikuvaa.

 

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos sijoitetaan 12 kuukaudeksi kategorian yläosaan. Yhteystietojen ja linkin lisäksi se sisältää logon tai kuvan, lisätietokentän ja Google Maps -kartan.  Lisäksi hakemistossa mainostettava Kultatason yritys tai tuote nousee linkkinä aihetta käsittelevän sisällön viereen Häät.fi Aiheet, Kuvat ja Blogit-osioissa. Häät.fi Hääpalvelut-osiosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa yhteystiedot kätevästi ja klikkaavat suoraan yrityksesi sivuille.

Häät Uutiskirje lähetetään yli 6.000 uutiskirjeen tilaajalle. Onko sinulla tarjous, tapahtuma tai uutuus, josta haluat kertoa kohderyhmälle sähköisen kirjeen välityksellä kuvin, sanoin ja linkein.

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Lisäksi lupaamme jalostaa keskeiset viestisi lukijoitamme kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter).

2125 € (norm. 2911 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

Häät.fi-sivustoa tutkiessani mieleeni nousi ajatus hyvästä mainosideasta, ja saimme räätälöityä ideasta loistavan paketin joustavasti Häät.fin kanssa.
– Oscar Lindell, Studio Lindell

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn