Herkkubuffet

Kun tiedät että sinulla on loistava tuote ja käsissäsi on oikea kohderyhmä, luota Häät-tiimin osaamiseen. Sinä tunnet tuotteesi, me tunnemme kohderyhmämme – yhdessä saavutamme maksimaalisen tuloksen!

herkkubuffa

Aukeama kahdessa peräkkäisessä Häät-lehdessä vangitsee katseet. Ilmoitus julkaistaan niin painetussa Häät-lehdessä kuin Häät-digilehdessä, josta lukijat pääsevät klikkaamalla suoraan eteenpäin kotisivuillesi. Digi-ilmoitukseen voidaan liittää myös mainosvideo.

Häät.fi Paraatipaikka 980×250 px tarjoaa Häät.fi-sivuston näkyvimmän ja laajimman mainospaikan käyttöösi läpi sivuston. Laaja mainospinta 980×250 px mahdollistaa tehokkaan ja tavoittavan brändimainonnan. Mainospaketissasi on kaksi kahden viikon kampanjajaksoa, joiden ajankohdat voit vapaasti valita tarpeidesi mukaan. Häät.fi Paraatipaikka kohtaa lukijan yli 16 700 kertaa viikossa.

Häät Sisällöllinen mainonta alkaa ideoinnista, jalostuu toimintasuunnitelmaksi ja toteutuu 12 kuukautta kestävänä idea- ja informaatiovirtana. Lopputuloksena on kaikkien Häät-kanavien sisältöön istuva kohderyhmää kiinnostava toteutus, jossa tuotteesi esitellään laadukkaasti, idearikkaasti ja trendikkäästi kuvin ja sanoin sekä linkitetään kotisivuillesi tai verkkokauppaan. Kurkkaa Häät-lehden sivuja, Häät.fitä ja some-kanavia sillä silmällä, niin huomaat että sisältöosaamiseemme voit luottaa.

Häät Uutiskirje lähetetään yli 6.000:lle uutiskirjeen tilaajalle. Onko sinulla tarjous, tapahtuma tai uutuus, josta haluat kertoa kohderyhmälle sähköisen kirjeen välityksellä kuvin, sanoin ja linkein?

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Lisäksi lupaamme jalostaa keskeiset viestisi lukijoitamme kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter).

7547 € (norm. 14799 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

We have worked with Haat Magazine for over a decade and can honestly say that they offer the very best specialist bridal magazine for the Finnish market – we also just love the honest and professional formula that Sari brings to the magazine. In summary if you’re serious about the Finnish bridal market and want to develop a relationship built on success, then Haat is the only magazine you need to work with.
– Richard Marsh, Rainbow Club Limited

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn