Häät.fi

Häät.fi – Inspiroidu ja suunnittele täydelliset häät

Häät.fi on hääparien suosima Suomen johtava hääaiheinen verkkopalvelu ja inspiroija tärkeän päivän kynnyksellä. Häät.fi tarjoaa laadukkaan häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa.

Häät.fin käyttäjät ovat muodista, kauneudesta ja ihmissuhteista kiinnostuneita diginatiiveja.  Kävijät rakastavat kilpailuja, kuvia ja etsivät tietoa häiden suunnittelun avuksi. Morsiamet myös etsivät Häät.fissä erittäin aktiivisesti yrityksiä, joilta voi ostaa itselle sopivia tuotteita ja palveluita.

Monesta mediasta poiketen Häät.fistä toivotaan löytyvän mainontaa ja ideoita uutuuksista mm. häämuotiin, sormuksiin, häämatkailuun, kutsuihin, koristeluihin ja lahjoihin liittyen. Visuaaliset ja informatiiviset mainosratkaisut kolahtavat kohderyhmään. Hääpukukone ja Sormuskone koukuttavat viihtymään sivustolla pitkään.

Häät.fi tarjoaa yhteistyökumppaneille monia mielenkiintoisia, kustannustehokkaita ja helppoja mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan sivuston käyttäjille.

Katso Häät.fi Mediatiedot täältä!

Suosituin hääsivusto Suomessa

Häät.fi on suosituin* hääaiheinen sisältömediasivusto Suomessa! Kansainvälinen ja puolueeton WebsiteOutlook-vertailuluku sisältää mm. kävijämäärän (Alexa trafic rank), hakusanaoptimoinnin ja sivustolle osoittavat linkit.

Häät.fi statistiikkaa Google Analytics (keskiarvo 10/2018-3/2019)

Istunnot 35 127 istuntoa/kk
Sivun katselut
83 236 sivun katselua/kk 

Käyttäjät 26 866 uniikkia kävijää/kk
Vietetty aika 1 min 45 s
Sivua/istunto 2,37

Vilkkaimmat kuukaudet tammi-, helmi- ja maaliskuu, lokakuu
Sivuston suosituimmat osiot etusivu, Hääpolku, Hääinspiraatio, Hääpukukone, Sormuskone, Hääpalvelut

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn