Häät.fi

Häät.fi – Inspiroidu ja suunnittele täydelliset häät

Häät.fi on hääparien suosima Suomen johtava hääaiheinen verkkopalvelu ja inspiroija tärkeän päivän kynnyksellä. Häät.fi tarjoaa laadukkaan häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa.
Häät.fin kävijät ovat (muodista, kauneudesta ja ihmissuhteista) kiinnostuneita diginatiiveja.  Kävijät rakastavat kilpailuja, kuvia ja etsivät tietoa häiden suunnittelun avuksi. Morsiamet myös etsivät Häät.fi erittäin aktiivisesti yrityksiä, joilta voi ostaa itselle sopivia tuotteita ja palveluita.

Monesta mediasta poiketen Häät.fistä toivotaan löytyvän mainontaa ja ideoita uutuuksista mm. häämuotiin, sormuksiin, häämatkailuun, kutsuihin, koristeluihin ja lahjoihin liittyen. Visuaaliset ja informatiiviset mainosratkaisut kolahtavat kohderyhmään.

Häät.fi tarjoaa yhteistyökumppaneille monia mielenkiintoisia, kustannustehokkaita ja helppoja mahdollisuuksia kertoa tuotteistaan ja palveluistaan sivuston käyttäjille.

Katso Häät.fi Mediatiedot ja Google Analytics -statistiikkaa täältä!

Puolueeton WebstatsDomain-vertailu 13.04.2017

Häät.fi yltää miljoonan suosituimman domainin eli verkkosivuston joukkoon maailmassa! Vertailuluku sisältää mm. kävijämäärän (Alexa trafic rank), hakusanaoptimoinnin ja sivustolle osoittavat linkit.

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn