Allianssi

Puoli sivua Häät-lehdessä on näyttävä mainospaikka tuotteellesi, ja viestin tehoa tukee vahvasti näkyvyys Häät.fissä ja Häät some-kanavissa.

1/2-sivun mainos Häät-lehden Hääpalvelut-osiossa antaa mukavasti tilaa näyttäville kuville, herättää kiinnostuksen ja antaa lukijalle tarpeelliset yhteystiedot lisätietojen hakemiseen. Ilmoitus julkaistaan kahdessa peräkkäisessä painetussa Häät-lehdessä ja Häät-digilehdessä.

Häät.fi Kuvagalleria esittelee kuvin ja kuvatekstein 20 tuotettasi ja johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan. Kuvagalleriaasi markkinoidaan Häät.fin etusivulla 6 kk ajan ja nostetaan esille kerran Häät Facebook-sivulla.

Häät.fi Hääpalvelut Kultatason mainos sijoitetaan 12 kuukaudeksi kategorian yläosaan. Yhteystietojen ja linkin lisäksi se sisältää logon tai kuvan, lisätietokentän ja Google Maps -kartan.  Lisäksi hakemistossa mainostettava Kultatason yritys tai tuote nousee linkkinä aihetta käsittelevän sisällön viereen Häät.fi Aiheet, Kuvat ja Blogit-osioissa. Häät.fi Hääpalvelut-osiosta hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa yhteystiedot kätevästi ja klikkaavat suoraan yrityksesi sivuille.

Me Häät-tiimiläiset sitoudumme julkaisemaan pakettiin kuuluvat mainokset laadukkaasti yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Lisäksi lupaamme jalostaa keskeiset viestisi lukijoitamme kiinnostavaksi sisällöksi myös sosiaalisen median Häät-kanaviin (Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter).

2250 € (norm. 3128 €). Hintaan lisätään ALV 24 %.

Tilaa tai kysy lisää!

Lähdimme yhteistyöhön Häät-lehden kanssa, koska halusimme päästä paremmin näkyville myös muualla Suomessa, eikä ainoastaan täällä Turun seudulla. Häät-lehti, Häät.fi Kuvagalleria ja yhteistyö Häät Facebook-sivulla ovat mielestäni jo hyvinkin laaja kokonaisuus, jolla tavoitamme tulevat vihkiparit tehokkaasti. On arvokasta, että yrityksemme Kultasarvi ja sen tuotteet löytyvät morsiamien suosimasta mielenkiintoisesta kokonaisuudesta, jonka Häät-lehti ja sen sähköiset kanavat muodostavat.
– Liisa Ruusunen, KultaSarvi

Email to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn